BLOG INFORMASI, BLOG SEPUTAR ONLINE EARNING, BISNIS INTERNET, SEORANG YANG MENGENAL SEO, TIPS DAN TRIK SEPUTAR BISNIS INTERNET.

Saturday, 22 November 2008

Matched.co.uk has Closed !! Really ??

Wah...wah..........tadi siang pas lagi iseng2 buka email... ada sebuah email dari matched.co.uk yang menurut saya membuat kaget.. emanknya ada ap??
email tersebut berisi pemberitahuan kalau mereka (matched.co.uk) akan tutup untuk selamannya ?? whatt????
berikut isi email tersebut



MATCHED HAS CLOSED
==================

It is with much regret that we announce that Matched.co.uk has closed.

Matched has been running as a beta experiment for some time and, after much careful consideration, it has been decided not to progress the project to the next stage.

As a result, Matched will not be accepting new sign-ups and will no longer be assigning adverts to its current publisher base.

If you completed your last payment run before November 19th 2008, you will still be paid, but please note that no future payments will be made after this. Therefore, we recommend that you remove any Matched ads from your websites.

Thank you very much for being part of the Matched.co.uk experience and we wish you the best of luck for the future success of your websites.




Thanks,
Matched.co.uk
=============


hu uh.. jadi berkurang de... penghasilan dari internet ku.. karena matched adalah salah satu yang bisa aku gali dollarnya...hehe
walaupun gak banyak se... tapi yang penting kan bisa ngisi paypal ku.. hu uh..
padaha juga ada sebuah rencana yang cukup besar yang sudah aku persiapkan.. huh...
gagal de...

ya udah bersabar aja.. sapa tau masih bukan rejeki...heheh


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Matched.co.uk has Closed !! Really ??

5 comments:

  1. apa akibat dampak krisis ya?

    ReplyDelete
  2. koolsonic juga nulis tentang ini. Makin banyak aja penyedia jasa yang gulung tikar.

    ReplyDelete
  3. haduw sama ku juga dapet email kyk gitu....


    waaaaaaa.......


    sial....

    ReplyDelete
  4. Ada layanan srupa di situs lainnya gak, mas..? Bagi-bagi info, dong... Pengen juga menggali dollar...

    ReplyDelete